Modalitati de plata


Ziarul Jurnalul National iti pune la dispozitie prin intermediul SC Ad Press Publicity SRL urmatoarele modalitati de plata:

CUM PUBLIC UN ANUNT IN ZIARUL Jurnalul National

CUM PUBLIC UN ANUNT IN ZIARUL JURNALUL NATIONAL?

1. Pentru a publica un anunt in ziar trebuie urmati pasii:
a) Alegeti rubrica corespunzatoare anuntului;
b) Introduceti textul anuntului;
c) Alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca este cazul (bold, chenar, majuscule etc.);
d) Introduceti numarul de aparitii: in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele selectiv de pe calendar daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.

2. Apasati butonul CALCULATI PRETUL, iar sistemul o sa va genereze automat costul anuntului dvs. In cazul in care doriti sa faceti modificati la anunt apasati butonul MODIFICATI ANUNTUL, apoi dupa efectuarea tuturor modificarilor PUBLICA ANUNTUL.

3. Urmatorul pas il reprezinta introducerea datelor dvs si finalizarea comenzii printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT (toate campurile ce contin steluta(*) sunt obligatorii).

4. Sistemul va emite automat factura dvs cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.

5. Pentru ca anuntul sa fie publicat in ziar nu uitati sa trimiteti confirmarea de plata pe adresa de email: office@anunt-jurnalul-national.ro sau pe fax: 0351.818.792.


CUM POT PLATI UN ANUNT PENTRU ZIARUL Jurnalul National

CUM POT PLATI UN ANUNT PENTRU ZIARUL JURNALUL NATIONAL?

1. Plata prin banca: la orice ghiseu al Unicredit Bank sau prin online banking din orice cont bancat in contul nostru RO23 BACX 0000 0017 7213 5001, Unicredit Bank

2. Plata prin SMS - in cadrul pasului 3 al formularului de comanda gasiti optiunea "PLATA PRIN SMS" (pentru sume mai mici de 100 RON)

3. Plata prin card - in formularul de comanda dupa ce ati introdus datele personale alegeti optiunea "PLATA CU CARDUL".

4. Plata prin posta - prin mandat (postal, online, emandat) pe numele Visan Eduard-Ovidiu, Oficiul Postal 1 -Craiova cu mentiunea POST RESTANT sau in contul RO23 BACX 0000 0017 7213 5001 pentru SC Ad Press Publicity SRL.

5. Plata prin trezorerie - plata se efectueaza in contul RO25 TREZ 5075 069X XX00 5570, Trezoreria Statului.

6. Plata prin Curier - Pentru a efectua prin intermediul unui curier va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33 Tarifele pentru plata prin Curier sunt urmatoarele:
A. Pentru sume mai mici de 150 RON - 15 RON;
B. Pentru sume mai mari de 150 RON - Serviciul este gratuit

Modalitate de plata disponibila doar in Bucuresti


CUM FAC CONFIRMAREA PLATII SI CAND APARE ANUNTUL IN ZIARUL Jurnalul National

CUM FAC CONFIRMAREA PLATII SI CAND APARE ANUNTUL IN ZIARUL JURNALUL NATIONAL?

1. Ordinul de plata scanat se poate trimite prin email la adresa:
office@anunt-jurnalul-national.ro.

2. Anuntul va aparea in urmatoarea editie libera a ziarului Jurnalul National. In maxim o ora de la confirmarea platii veti primii un email din partea unui operator Ad Press Publicity in care veti fi anuntat asupra zilei de aparitie a anuntului.


POT SA PRIMESC O COPIE A ZIARULUI Jurnalul National

POT SA PRIMESC O COPIE A ZIARULUI JURNALUL NATIONAL?

Clientul poate solicita o copie electronica sau un exemplar al ziarului prin intermediul formularului de publicare a unui anunt din partea dreapta (Pasul 1/4. Costurile cu trimiterea acestora se vor regasi pe factura proforma generata automat de sistem.


Rubrici:

anunturi jurnalul national s